Loopbaancoaching

We leven in een tijd waarin de arbeidsmarkt voortdurend in beweging is en flexibiliteit eist van werknemers. Reorganisaties vragen van medewerkers en management om in beweging te komen. Loopbaancoaching kan je helpen om flexibel om te gaan met deze onvoorspelbare en onzekere arbeidsomstandigheden en daarbij zoveel mogelijk je eigen koers te blijven varen.

Wanneer is loopbaancoaching iets voor jou?

  • Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Denk je geregeld: “Zit ik wel op de goede plek?” of ”Is dit echt wat ik wil?” Twijfel je over keuzes in je loopbaan en welke kant je nu eigenlijk uit wilt?
  • Wil je je verder ontwikkelen in je (nieuwe) functie?
  • Wil je pas op de plaats maken en kijken of je koers nog goed is?
  • Wil je leren flexibeler om te gaan met veranderingen in je werk/op de arbeidsmarkt en hierbij koers te houden?
  • Wil je meer ontspannen en steviger in je werk staan, of je functie meer naar je hand zetten zodat deze je beter past?

Coaching en loopbaanbegeleiding liggen in elkaars verlengde. Het probleem ‘’ik moet iets heel anders gaan doen, maar ik weet niet wat’’ heeft vaak veel te maken met hoe je met de dingen omgaat in je werk. Zonder meteen alles overhoop te hoeven gooien, kun je leren lastige situaties anders te benaderen,  eventueel in combinatie met kleine of grote aanpassingen in je takenpakket, waardoor je weer plezier in je werk krijgt.

Wanneer de conclusie uiteindelijk toch is dat je écht iets anders wilt gaan doen, iets dat beter bij je past, dan kan ik je helpen vanuit een gefundeerde basis vervolgstappen in deze richting te gaan zetten.

Meer weten?